Održana stručna predavanja u Čajniču

24. aprila 2016. 058.ba

Podsticaj-za-sela-u-Cajnicu

ČAJNIČE – Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, PJ Sokolac, održali su stručno predavanje na temu „Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2016. godinu“ u skupštinskoj sali doma kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču sa početkom u 11,00 časova.

Prezentovan je takođe i Pravilnik o razvrstavanju gazdinstava na komercijalna i nekomercijalna gazdinstva i data pojašnjenja vezana za način plaćanja doprinosa za registrovane korisnike. Predstavnik Agencije za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Tanja Borovčanin je prezentovanjem novog Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2016. godinu dala smjernice i uputila poljoprivredne proizvođače na načine na koje mogu ostvariti podsticaje u poljoprivredi za svoje grane.

Predavanju su prisustvovali mnogi poljoprivrednih proizvođača koji su postavljali pitanja vezana za registraciju gazdinstava i novi Pravilnik.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,