Otvorena izložba mališana vrtića „Bajka“

29. априла 2016. 058.ba

Izlozba djece u Cajnicu

ČAJNIČE – Mališani dječijeg vrtića „Bajka“ juče su u Galeriji Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče, otvorili izložbu, gdje su izložili radove napravljene od različitog materijala, koju su spremali zajedno sa svojim direktorom i vaspitačima.

Svi zainteresovani imaju mogućnost da pogledaju dječije radinosti, do danas a već od sutra izložba će biti prenesena u staru crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Čajnicu. Izloženo je dosta radova, a samim tim se pokazala kreativnost i mašta djece, kao i njihovih vaspitača.

Biti nadaren, i baviti se sopstvenim talentom, je privilegija vrijedna i značajna za djecu naglasio je direktor vrtića Vukašin Katana.

„U realizaciji projekta djece pred polazak u školu koja traje tri mjeseca, već četvrtu godinu za redom organizujemo izložbu javnog karaktera, u koju su uključeni ne samo predškolci već i djeca manjeg uzrasta. Prikazani su radovi iz tri grupe, gdje su obuhvaćene sve tehnike likovnog stvaralaštva“ – rekao je direktor Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,