Predrag Maljukan: Sačekuša sa šipkama marke „Gidora“

06. aprila 2016. 058.ba

Predrag Maljukan

Da li je bilo moguće zamisliti da se u našem malom mjestu desi klasična sačekuša sa šipkama marke „Gidora“. Izgleda da naš grad ima i te kapacitete.

Ovo bi možda bio jedan običan slučaj koji bi policija obradila kako se to već radi a ti bi dobili svoje i to je nešto sto se često dešava no sve je to nerealno kad se dešava negdje drugdje. Ali kad se to desi u našoj kući onda to nije nimalo običan slučaj. Prvo što se radi o mirnom gradu u kojem se dešava sve što je lijepo, gdje naša djeca mogu slobodno i bezbjedno da se igraju. A ozbiljnost je još veća i gora ako smo saznanja da je glavni akter „Gidora“ akcije politički prvak a i potencijalni kandidat za načelnika opštine Novo Goražde. Znači neko ko predstavlja nekog takav čovjek treba da bude elita društva. A možda bi bilo dobro kad bi nas predsjednik imao nekakve druge kvalitete u smislu vođenja svog opštinskog odbora i lokalne zajednice ka boljitku i prosperitetu, no izgleda njemu akcije koje treba da imaju fatalan ishod po zdravlje nekog mladog čovjeka imaju veći značaj. A možda je to njegova predizborna kampanja krenula a on joj još nije odredio pravac misleći da je predsjednicima političkih partija dozvoljeno da tuku metalnim šipkama po glavi a da im zakon neće to uzimati za ozbiljno.

Obzirom da sam se u svojoj profesiji bavio povredama lica i vilica i da znam kako one izgledaju a pogotovo kad su nanijete metalnom šipkom, mogu samo da zamislim kako to loše izgleda i kakav će ishod tog brutalnog napada biti.

Kao član lokalnog parlamenta i javna ličnost osuđujem ovaj vandalski čin i molim tužilaštvo da oštro osudi i kazni izvršioce ovog zločina.

Predrag Maljukan, odbornik SO Višegrad

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: