Predškolci održali kreativnu radionicu

25. aprila 2016. 058.ba

Djeca Vasrks u Cajnicu (3)

ČAJNIČE – Zanimljivu radionicu „Šaranje Vaskršnjih jaja“, danas su predškolci zajedno sa svojim roditeljima održali u Dječijem vrtiću „Bajka“.

Djeca Vasrks u Cajnicu (1)

Djeca su ukrašavala jaja, različitim materijalom počevši od papira, vodenih bojica, lakova lijepila i slično. Na ovaj način su iskazala svoju maštovitost i kreativnost.

Djeca Vasrks u Cajnicu (4)

U Dječijem vrtiću kažu da se ovakav vid radionice održava svake godine, gdje djeca zajedno sa svojim roditeljima i vaspitačima, radujući se velikom prazniku Vaskrsu, primremaju Vaskršnje dekoracije.

Djeca Vasrks u Cajnicu (2)

A sve što su predškolci pripremili s ljubavlju prema prazniku nad praznicima Vaskrsenju Hristovom , biće izloženo u staroj crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Čajniču.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,