Predškolci u susret Vaskrsu

18. aprila 2016. 058.ba

Predskolci u Cajnicu (3)

ČAJNIČE – Predškolci Dječiji vrtića „Bajka“ danas su održali radionicu, povodom velikog praznika Vaskrsenja Hristovog, na kojoj su djeca zajedno sa svojim roditeljima od raznovrsnog materijala pravili fantastične korpice za šarena jaja.

Predskolci u Cajnicu (2)

Kroz ovu radionicu predškolci su iskazali svoju kreativnost, na kojoj su od trave, papira drugog materijala pravili korpice i ukrašavali ih.

Predskolci u Cajnicu (1)

„Radionica koju su održala djeca zajedno sa svojim roditeljima je dio programa koji je vezan za predškolce, i svi radovi biće izloženi na Vaskršnjoj izložbi koja će se održati krajem ovog mjeseca u galeriji Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče“. Ova radionica se održava svake godine, i veoma je uspješna – rekao je direktor vrtića Vukašin Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: