Vrbica – praznik djece

15. aprila 2016. 058.ba

Lazareva subota u Cajnicu

ČAJNIČE – Na Lazarevu subotu 23. aprila ove godine, u hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Čajniču, biće služena Sveta Liturgija, sa početkom u 08,00 časova.

Istog dana u 17,00 časova biće služeno večernje Bogosluežnje sa svečanom litijom kroz grad, osvećenjem i podjelom vrbice.

Pozivaju se svi vjernici toga dana da dođu sa djecom u što većem broju, a starješina hrama prota Momir je rekao: “Pozivamo svu našu omladinu studente, srednjoškolce učenike i malu dječicu da se zajedno radujemo svečanom ulasku Hristovom u Jerusalim sa usklicima Spasitelju i Caru Slave: „Slava na visini Bogu”. Blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje”.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: