Završene Male olimpijske igre

SRNA - Jovana Borovčanin - 21. aprila 2016. 058.ba

Male OI u Visegradu

VIŠEGRAD – Osnovna škola /OŠ/ Mokro bila je najbolja u muškoj, a OŠ „Sokolac“ u ženskoj konkurnciji na regionalnom takmičenju u odbojci u Višegradu na kojem je učestvovalo više od 100 osnovaca iz Sarajevsko-romanijske regije.

U muškoj konkurenciji drugo mjesto prišalo je OŠ „Vuk Karadžić“ iz Višegrad, koja je bila domaćin skupa, a treće OŠ „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva.

U ženskoj konkurenciji drugo mjesto osvojila OŠ „Vuk Karadžić“ iz Višegrada, a treće mjesto OŠ „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva.

Za najboljeg igrača u muškoj konkurenciji proglašen je Andrija Jugović iz Mokrog, a najbolji poenter je Mihailo Nešković iz Višegrada.

Najbolji igrač u ženskoj konkurenciji je Dijana Ašonja iz Sokoca, a najbolji poenter Ana Oro iz Istočnog Novog Sarajeva.

Direktor OŠ „Vuk Karadžić“ Višegrad Momir Radojčić rekao je Srni da su odbojkaši pokazali zavidan talenat u odbojci, te da je ovo izuzetan događaj za djecu.

Takmičenje je održano uz pokroviteljstvo Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,