Zimska idila u sred proljeća

26. aprila 2016. 058.ba

Snijeg u Cajnicu

ČAJNIČE – Nakon velikih temperatura, koje su karakteristične za ljeto, juče se desila iznenadna zimska idila. Našim gradom su provejavale guste i krupne pahuljice koje su brzo prekrile visoke jele i smrče brda Cicelja i gradsku okolinu.

Ova nesvakidašnja pojava imala je samo idiličan prizor, ali je izazvala velike nevolje poljoprivrednim proizvođačima i zadala im muke jer su morali da skidaju snijeg sa mladih voćaka i zasada malina, kojih na ovom prostoru nije malo. Za jedan dio stanovništva to je vid ostvarivanja egtzistencije.

Danas 26. aprila padavine su stale, ali obližnje brdo Cicelj sa svojim jelama i smrčam, prekrivenim snijegom i dalje stvara prizor zimske idile.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: