ZR „Neven“ dobitnica posebnog priznanja za prepoznatljiv kvalitet

Opština Rudo - 04. aprila 2016. 058.ba

Kategorija-za-prepoznatljiv-kvalitet

RUDO – Privredna komora Republike Srpske, je u okviru 13. tradicionalnog „Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2015. godinu“ dodijelila priznanja privrednicima u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda.

Centralna manifestacija 13. „izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2015. godinu“, održana je u srijedu, 30. marta, u KC Banski dvor u Banjoj Luci.

Među 13 najboljih privrednika koji su odnijeli ovo priznanje kući, našla se i ZR „Neven“ iz Rudog. Priznanje joj je dodijeljeno za liniju proizvoda: kozmetički proizvodi od nevena.

Ovo je još jedno priznanje, koje svjedoči o prepoznatljivom kvalitetu koje uspješno njeguje već 16 godina, koliko postoji i radi na prostoru BiH i šire.

Za vlasnicu ZR „Neven“ Katarinu Đurović, ovo priznanje je značajno i iz razloga što ono doprinosi promociji organske proizvodnje i Rudog kao kraja koji pogoduje razvoju organskih proizvoda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: