Obilježen dan Osnovne škole “Vuk karadžić”

24.05.2016.

Dan osnovne skole u Visegradu

VIŠEGRAD – U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Višegradu prigodnim programom i dodjeljivanjem plaketa i zahvalnica obilježen je Dan škole u prisustvu roditelja i brojnih gostiju.

Direktor ove škole Momir Radojičić rekao je da je Dan škole svečano obilježen i da se učenici i nastavnici mogu pohvaliti izuzetno dobrim rezultatima.

“Naši učenici su postigli zapažene rezultate na regionalonim i republičkim takmičenjima iz geografije, matematike, ruskog jezika, te u disciplinama malih olimpijskih igara”, naveo je Radojičić.

On je istakao da deveti razred završava 103 učenika, a da je među njima 12 vukovaca. “Za učenika generacije u ovoj školskoj godini proglašena je Jelena Jovanović”, rekao je Radojičić.

Na svečanosti su prigodni pokloni uručeni penzionisanim radnicima Novki Simić, Savici Inđić i Radmili Vasiljević.

Zahvalnice za uspješnu saradnju u proteklom periodu pripale su opštini Višegrad, preduzeću “Hidroelektrane na Drini”, “Romanijaputevima”, Domu zdravlja Višegrad, Javnoj ustanovi “Dom za lica sa invaliditetom”, Javnoj ustanovi za sport “Drina”, preduzeću “Omorika”, sekciji “Bambi Soko” i donatoru Nenadu Markoviću.

SRNA - Jovana Borovčanin