Odigrana predstava „Stara tajna“

SRNA - Jovana Borovčanin - 20. маја 2016. 058.ba

Predstava u obdanistu

VIŠEGRAD – Predstava „Stara tajna“, u izvođenju DIS teatra iz Banjaluke, odigrana je danas u Javnoj ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Neven“ u Višegradu, u okviru Festivala koji se održava u toj opštini.

Predsjednik Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ „Prosvjeta“ iz Višegrada Danka Mitrović rekla je Srni da su djeca u obdaništu „Neven“ naviknuta na ovakve događaje i da je to jedan od elemenata njihovog odrastanja.

Mitrovićeva je dodala da se Festival „Višegrad Fest inspajr forum“ nastavlja večeras u bioskopu „Doli Bel“ u Andrićgradu, gdje će amatersko pozorište iz Viteza odigrati predstavu „Svastike“, koja će početi u 20.00 časova.

Ona je dodala da će tokom Festivala biti održane pozorišne radionice o temi Forum teatra, kao i šest pozorišnih predstava za sve generacije.

„Višegrad Fest inspajr forum“ organizuju DIS pozorište mladih iz Banjaluke, SPKD „Prosvjeta“ iz Višegrada i Andrićgrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,