Odigrana predstava „Svastike“

SRNA - Jovana Borovčanin - 21. маја 2016. 058.ba

Predstava Svastike

ANDRIĆGRAD – U bioskopu „Doli Bel“ u Andrićgradu sinoć je u okviru festivala „Višegrad fest inspajr forum“, odigrana predstava „Svastike“, u izvođenju amaterskog pozorišta iz Viteza.

Umjetnički rukovodilac teatra iz Viteza Ivan Sajević rekao je Srni da je predstava „Svastike“ u Višegradu odigrana sa posebnom vrstom emocije, jer je autor predstave Savo Škobić iz Višegrada.

„Publika je odlično prihvatila predstavu i to je nama dobar putokaz za dalje, jer je ovo predstava koja će imati jako puno igranja i predstavljanja“, naglasio je Sajević.

On je dodao da glumački ansambl ima sedam glumaca i da su svi članovi iz Viteza.

Glumica Matea Bošnjak, koja je u predstavi igrala ulogu majke, rekla je da je rad na predstavi trajao dugo i da su svi glumci dali najbolje od sebe, što je publika i prepoznala.

„Reakcija publika bila je odlična i to nam je dalo još veću podršku da nastavimo sa svojim radom“, dodala je ona.

„Višegrad fest inspajr forum“ organizuje DIS pozorište mladih iz Banjaluke, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ iz Višegrada i Andrićgrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: