Održan humanitarni koncert za Marka Markovića

SRNA - Jovana Borovčanin - 10. маја 2016. 058.ba

Koncert za Marka Markovica (1)

VIŠEGRAD – U Višegradu je večeras održan humanitarni koncert za Marka Markovića iz ovog grada kojem je neophodna hirurška rekonstrukcija urođenog deformiteta na licu, a organizatori kažu da očekuju da će biti prikupljeno 2.500 KM od potrebnih 4.000 KM.

Organizatori koncerta rekli su Srni da su zadovoljni odzivom građana i da će ukoliko bude potrebno, akcija biti nastavljena.

Predstavnici organzatora zahvalili su svim preduzećima i pojedincima, kao i gostima i članovima kulturno-umjetničkih društava iz Višegrada.

Koncert za Marka Markovica (1)

Na koncertu su nastupila kulturno-umjetnička društva „Bikavac“ i „Kralj Petar Prvi ujedinitelj“, mlada umjetnica Katarina Tasić, te estradne ličnosti NJegoš Rađenović, Siniša Marković i Željko Jevtović.

Predsjednik Kulturno-umjetničkog društva „Bikavac“ Borislav Poljčić istakao je da se ovo društvo uvijek rado odaziva za učešće na sličnim akcijama.

„Drago nam je da smo učestvovali u programu i da su naši članovi i ovog puta pokazali da su humani ljudi“, rekao je Poljčić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,