Pioniri na visini zadatka a kadeti na popravni

16.05.2016.

Pioniri Stakorine

ČAJNIČE – Serija pobjeda pionira Čajniča se nastavlja u duelu protiv FK „Glasinac“ na gradskom stadionu „Rakovice“ u Čajniču, gdje su odnjeli pobjedu rezultatom 6:0.

U poslednje tri utakmice, zabilježili su i tri pobjede. Već na samom početku utakmice, spremnost pionira urodio je plodom kada je Dimitrije Marić postigao vodeći gol za „šampione“. Najljepši potezi na utakmici, djelo su Davida Milkanovića, koji je u toku utakmice dao čak i tri gola, i postavio rezultat na 4:0. U nastavku igre vodila se ravnopravna igra, gdje su Čajničani bili brži od protivnika i zadali još dva gola. Strijelci su bili Valdimir Marković i Bojan Mašić.

Iako su pioniri Čajniča pokazali dobar rezultat, kadete ovog puta nije poslužila sreća. Utakmica je krenula u krivom smjeru, jer su na samom početku utakmice domaći primili dva gola, rezultat je i dobar na kraju za tim Stakorine. Golom Jovice Dačevića, krajem prvog poluvremena, smanjena je prednost protivnika, i rezultat je bio 1:2 za gostujuću ekipu.

Kadeti Stakorine

U drugom poluvremenu, Čajničani su napadali konstantno, imali su više od igre, promašen je penal kao i pet stopostotnih prilika, tako da nije bilo golova. Već postavljen rezultat ostao je nepromjenjen do kraja utakmice.

„Ovoga puta očekivali smo pobjedu nad ekipom „Glasinac“, a pošto nije došlo do pobjede na nama je da izvlačimo pouke iz ovakvih utakmica-rekao je trener Konstantin Katana.

On je dodao da je momcima hvalilo malo više preciznosti, kako bi napravili ozbiljnu kontru.

Za pionire ovo je bilo još jedno dobro izdanje puno energije i borbenosti-kaže Katana.

Trener je dodao da se nastavlja prvenstvo, i da će sledećeg vikenda gostovati u Rudom.