Prekid u Rogatici

30.05.2016.

FK Mladost

ROGATICA – Susret direktnih konkurenata u borbi za opstanak na drugoligaškom istoku RS između Rogatičke Mladosti i Rudara iz Ugljevika nije okončan pa će takmičarski i disciplinski organi FSRS imati pune ruke posla.

Naime gosti nakon isteka pauze na poluvremenu nisu htjeli da nastave utakmicu radi navodnog verbaslnog napada i pljuvanja njihovih igrača i vođe puta od strane publike pred svlačionicom.

Delegat susreta Vladimir Mićić je sagledao kompletnu situaciju kao i sudije i nakon što su se Ugljevičani izjasnili da ne žele nastaviti utakmicu radi svoje bezbednosti konstatovali da je meč završen.Prije toga pomenuti delegat i sudije ovog susreta Danijel Perić, Slađan Došlo i Vladimir Divčić su se konsultovali sa čelnicima takmičarskih organa koji vode II ligu RS grupa Istok i iznijeli su satav da postoje svi uslovi koje zahtjevaju propozicije FSRS da se meč može normalnio nastaviti međutim tako nisu mislili i gostujući igrači i rukovodstvo kluba.

Što se tiče prvog poluvrmena Mladost je imala potpunu inicijativu ali su Ugljevičani iz jednog brzog kontranapada stigli do vođstva na asistenciju Jovanovića strelac je bio Marinković u 20. minutu.

Mladost(R) – Rudar (U) 0:1 (prekid na poluvremenu)

Strelac: 0:1 Marinković u 20 min.StadionSRC Roghatica.Gledalaca 150.Sudija:Danijel Perić(Bijeljina).Žuti kartoni. Dan.Rosić,Siniša Tadić(Mladost)Stevanović i Marinković(Rudar).

Mladost (R): Jolović, Janjić, Ćaćić, (od 30.min.Nikolić), Bjelaković, Nerić, Nešković (od 30. min Obradović), Da.Rosić, Tadić, Ujić, Đurović, M.Rajak.

Rudar (U): Bodiroga, Lazić, Stevanović, Sekulović, Jovanović, Marinković, Davidović, Jovanović, Grujičić, Rankić, Pavlović.