Rogatičke odbojkašice obradovane lijepim poklonom

17. маја 2016. 058.ba

ZOK Mladost

Nove patike za dobar rad

ROGATICA – Odbojkašice Mladosti su protekle sedmice imale dosta razloga za zadovoljstvo. Opština Rogatica je prepoznala dobar rad i nagradila je mlade odbojkašice sa 12 pari patika a uz to su istakli da tu nije kraj i da će u budućnosti pomagati dobar rad ovog sporskog kolektiva.

Trener i igrač kluba Gorana Sorak je bila presretna i istakla da su igračice sa dosta oduševljenja nakon što su primile poklon.

– Zaista se od srca zahvaljujemo, iako nismo ostvarili plasman u prvu ligu drago nam je da je je istaknuto da smo dostojansveno predstavljali opštinu i naš klub. Sigurno da će nam ovo biti stimulans da i u budućnosti pružamo maksimum a to ćemo potvrditi veća na MOSI koje se održavaju u julu u našem gradu a sa teninzima za ovu sportsku smotru ćemo početi za desetak dana – istakla je Gorana Sorak mladi odbojkaški stručnjak.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,