Tucijadom na Miljenu završena proslava Vaskrsa

04. маја 2016. 058.ba

Tucijadom na Miljenu (1)

ČAJNIČE – Dvodnevna proslava najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa u Čajniču je završena tucijadom i narodnim veseljem u Mjesnoj zajednici Miljeno.

Tucijadom na Miljenu (2)

Od 114 takmičara najtvrđe vaskršnje jaje imao je Nikola Kornjača, dok je drugoplasirani bio Matija Lisica.

Tucijadom na Miljenu (4)

Takmičenje je blagoslovio protojerej-stavrofor Momir Vasiljević, a prisustvovao je i načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić. Okupljeni vjernici proveselili su se uz muziku i narodno kolo.

Tucijadom na Miljenu (5)

Održana je i tucijada na Zaborku, gdje je učestvovalo 44 takmičara, a najtvrđe jaje je imao je Dimitrije Radović, odmah za njim drugo mjesto zauzeo je Srđan Ćeha. Svim pobjednicima uručene su diplome i novčane nagrade, koje je obezbjedila opština Čajniče.

Tucijadom na Miljenu (6)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,