U Donjoj Sopotnici kod Novog Goražda održana 11. Vaskršnja tucijada

02. maja 2016. 058.ba

Tucijada u N Gorazdu

POBJEDNIK MIHAJLO RADOVIĆ IZ ČAJNIČA

NOVO GORAŽDE – Pobjednik 11. Vaskršnje tucijade, koja je održana u porti hrama Svetog Đorđa u Donjoj Sopotnici, je Mihajlo Radović iz Čajniča, koji je u finalu imao tvrđe jaje od Petra Đurđevića, mladog takmičara iz Novog Goražda.

U disciplini najljepših Vaskršnjih šaranih jaja prvo mjesto je osvojio Miodrag Stojanović, ispred Velja Droce i Slobodana Gigovića, svi iz Novog Goražda.

Tucijada u N Gorazdu 2

Na ovogodišnjoj tucijadi učestvovao je 81 takmičar iz Čajniča, Višegrada, Rogatice, Goražda i Novog Goražda.

Organizatori ove tradicionalne manifestacije bili su Pravoslavna crkvena opština Goraždanska, Srpsko prosvjetno i kultgurno društvo „Prosvjeta“ i opština Novo Goražde. Oni su najuspješnijim takmičarima obezbjedili diplome i prigodne novčane nagrade.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,