Vandalizmu nigdje kraja nema

16. маја 2016. 058.ba

Vandalizam u Rogatici drvo

ROGATICA – Iako opštinske vlasti i ljudi zaposleni u preduzeću “Komrad“ vrše velike napore da Rogatica u ovim proljećnim danima izgleda ljepše uređujući zelene površine, sadeći cvijeće i ukrasno grmlje i drveće, pojedini građani koji u svakom smislu ne zaslužju i dostojanstven naziv osim, divljaka i vandala uništavaju sve što treba da krasi Rogaticu.

Tako je neko iz grupe nevaspitanih i primitivnih „građana“ proteklog vikenda polomio novu sadnicu u glavnoj ulici neposredno ispred Motela Park.

U blizini postoje kamere koje su vjerovatno zabilježile ovaj sramni čin uništavanja zelenila, nadamo se da će vinovnik biti pronađen i propisno kažnjen.

To bi sve trebalo biti upozorenje i nekim nesvjesnim „građanima“ da se ne ophode na divljački način prema onom lijepom što nam krasi grad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: