Vidaković: Opštinski odbor spreman za lokalne izbore

12.05.2016.

SNSD OO

VIŠEGRAD – Potpredsjednik SNSD-a Marko Vidaković rekao je Srni da je opštinska organizacija SNSD Višegrad jedna od organizovanijih opštinskih organizacija ove stranke u Republici Srpskoj i da spremno ulazi u lokalne izbore.

“Imajući u vidu sve važne infrastrukturne projekte koja je Vlada Republike Srpske realizovala na području oštine Višegrad ubijeđeni smo da ćemo na narednim lokalnim izborima ovdje osvojiti pobjedu, odnosno da ćemo dobiti načelnika iz SNSD-a i zajedno sa svojim koalicionim partnerima ostvariti što je moguće bolji rezultat”, istakao je Vidaković.

On je izrazio očekivanje da će se na lokalnim izborima povećati broj odbornika SNSD-a u lokalnom parlamentu i dodao da je u međustranačkim raspodjelama između SNSD-a, DNS-a i SP-a mjesto kandidata za načelnika opštine Višegrad pripalo SNSD-u.

“Aktuelno rukovodstvo stranke na čelu sa predsjednikom Opštinskog odbora Perom Petrovićem ima punu podršku rukovodstva SNSD-a. Mi u Višegradu imamo dobru političku atmosferu, imajući u vidu da je SNSD opozicija u lokalnoj vlasti”, napomenuo je Vidaković.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Višegrad Pero Petrović rekao je Srni da je situacija u ovom odboru veoma dobra i da spremno ulaze u lokalne izbore.

On je dodao da se svakog dana sve više ljudi učlanjuje u SNSD, što govori da je ova stranka najjača u Višegradu.

Petrović je istakao da će liste sa imenima odbornika i načelnikom biti objavljene do kraja ovog mjeseca.