Vrijedan trijumf Mladosti

16.05.2016.

FK Mladost

ROGATICA – Fudbaleri Mladosti su ostvarili veoma značajnu pobjedu na gostovanju u Vojkovićima kod ekipe Famosa kojom su se približili luci spasa. Tako su Rogatičani pokazali da mogu biti najbolji kada je to najteže.

Nakon prvog poluremena sve nije izgledalo da bi izabranici Jadranka Janjića mogli napraviti podvig, iako su igrači Mladosti održavali ravnotežu na terenu ipak domaći sastav je stigao do vođstva od 1:0 u 25. minutu preko Mičića a sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Rogatičani su zaigrali dosta angažovanije u nastavku utakmice i uslijedilo je sedam furioznih minuta u kojma su gosti postigli tri pogotka. Strijelac prvog izjednačujućeg gola bio je Darko Rosić u 53. minutu, samo tri minuta kasnije Slobodan Đurović koji je na poluvremenu zamijenio Miliju Rajaka dovodi Mladost u vođstvo a isti igrač u 60. minutu povećava prednost na 3:1.

Rogatičani su do kraja susreta mudro čuvali stečenu prednost ali ipak Famos je u zaustavnom vremenu uspio da ublaži poraz preko Močevića.

Famos – Mladost (R) 2:3 (1:0)

Strelci: 1:0 Mičić u 25; 1:1 Dar.Rosić u 53; 1:2 Đurović u 56: 1:3 Đurović u 60; 2:3 Močević u 90 min.
Stadion Famosa.
Gledalaca: 100.
Sudija: Velibor Vidaković (Zvornik).
Žutk kartoni: Blažić, Mičić, Frganja, Ćeha (Famos), Dar.Rosić, Mil.Rajak, Dan.Rosić, Đurović, Jolović (Mladost).

Famos: Divčić, Koprivica, Urta(od 78. min Tambur), Blažić, Močević, Mičić, Kuljanin (od 63. min Tomašević), Vitković, Frganja (od 58. min Šešlija), Ćeha, Lalović.

Mladost: Jolović, Bjelaković, Janjić, Tadić (od 55.min Nikolić), Nešković, Dar.Rosić, Mil.Rajak (od 46. min Đurović), Klisura, Dan.Rosić (od 58. min Živković), Nerić, Ujić.