Završena boračka zgrada

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 24. маја 2016. 058.ba

Boracka zgrada

ROGATICA – Stavljanjem fasade i skidanjem skela kojim je posljednjih dana bila ograđena nova stambena zgrada čiju izgradnju, u ulici Serdar Janka, zajednički finansiraju Vlada Republike Srpske i opština Rogatica za smještaj porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida do četvrte kategorije i socijalno ugroženih, završena je izgradnja ovog objekta.

Ostalo je da se u objekat, koji je već dobio ime „boračka zgrada“, priključi struja i završi vanjsko uređenje. To je u domenu investitora, a izvršilac radova GP „Gratod“ DOO iz Banja Luke priprema papire za podnošenje zahtjeva za tehnički prijem i predaju zgrade investitorima.

Da podsjetrimo. Zgrada je sa dva sprata, prizemljem i podrumima sa ukupno 800 kvadratnih metara korisnog prostora. U njoj se nalazi 12 stanova, koje finansira Vlada Republike Srpske, i dva stana čiji je investitor Opština Rogatica, u ukupnoj visini od 413.000 maraka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: