Ljubav prema fudbalu nema granice

14. juna 2016. 058.ba

Cicibani Stakorine

ČAJNIČE – Na jučerašnjem turniru „Olimp kup 2016“ odigranom na Palama, čajnički „Cicibani“ u tri odigrana kola izgubili su u čtvrtfinalu od FK „Tango“ rezultatom 2:1.

U prvom kolu odigrana je utakmica protiv FK „Vinera“ gdje je rezultat bio nerješen 1:1, a strijelac za Čajniče bio je Pavle Tadić. U drugom kolu odmjerene su snage između ekipe Stakorine i ekipe Glasinca, gdje je ekipa iz Čajniča ubjedljivo odnijela pobjedu rezultatom 2:0. Zlatnu nogu imali su Pavle Tadić i David Baturan.

U četvrtfinalu iako je Pavle Tadić dao još jedan gol, protivnici su uspjeli da sa dva gola da odrede krajnji rezultat.

Trener Konstantin Katana je naglasio da svaka odigrana utakmica za njih je uspjeh., posebno utakmice u kojima odnesu pobjedu,jer se tada dodatno motivišu za dalje.

„Moram da napomenem da mališani Stakorine još uvijek nemaju adekvatne uslove za treniranje, ali ipak postižu dobre rezultae u odnosu na sve ostale ekipe koje su organizovanije i imaju znatno bolje uslove od nas- rekao je Konstantin

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,