Na 53. MOSI učestvuju i seniori iz Novog Goražda

13. juna 2016. 058.ba

Aleksandar Mutlak

NOVO GORAŽDE – Na 53. MOSI koji će se održati u Rogatici u narednom mjesecu, takmičiće se i seniori Novo Goražde, gdje de ce dobiti priliku i neki mlađi igrači iz omladinskog pogona Fk „Radnicki“ Novo Goražde. Ekipu će predvoditi trener Aleksandar Mutlak, koji je dobio potpunu podršku od opštine Novo Goražde i Sportskog društva „Radnički“ Novo Goražde.

Prema riječima Mutlaka, spisak igrača koji će učestvovati je već određen, a pripreme će početi već danas.

Aleksandar je dodao da će se takmičiti u malom fudbalu, gdje šansu dobijaju mlađi igrači koji daju sve od sebe kada je u pitanju fudbal i dobra igra.

„Prvenestveno svojom igrom pokazaće svoj talenat i sposobnost , a istovremeno će predstavljati i opštinu iz koje dolaze“ – rekao je trener Mutlak.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,