Održana manifestacija Rastimo uz ples [FOTO]

02. juna 2016. 058.ba

Ples u Cajnicu (2)

ČAJNIČE – U sali osnovne škole „Jovan Dučić“ u Čajniču, sinoć su mališani Dječijeg vrtića „Bajka“ i Osnovne škole, plešući sa svojim vaspitačima, učiteljima i roditeljima održali Međunarodnu dječiju manifestaciju „Rastimo uz ples“, koja je već treću godinu organizovana u Čajniču.

Ples u Cajnicu (1)

Projekat pod nazivom „Rastimo uz ples“ osmislila je Plesna asocijacija Srbije pa su tako 1. juna svi mališani u 18,00 časova iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore poredani u krugove otpočeli druženje.

Ples u Cajnicu (3)

Direktor vrtića Vukašin Katana rekao je da je cilj ovog projekta da se ukaže na značaj plesa za tjelesni rast i razvoj djeteta.

Ples u Cajnicu (4)

Prikazane su razne koreografije, koje su prethodna tri mjeseca mališani spremali, a učestvovale su sve grupe iz vrtića. Program je vodila „leptir vila“ koja je svojim nastupom nasmijala i oraspoložila sve prisutne.

Ples u Cajnicu (5)

Okupljen veliki broj građana pozdravio je mališane aplauzima i podrškom. Mladim koreografistima dodjeljena su i priznanja za učešće na ovoj manifestaciji.

Ples u Cajnicu (6)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,