Počela izgradnja bazena za kupanje u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 04. juna 2016. 058.ba

Novi bazen u Rogatici (1)

ROGATICA – Uz glavno i pomoćno fudbalsko igralište, terene za atletiku, tenis, odbojku i košarku, šetalište za odrasle i prostor za igru i zabavu djece, Sportsko-rekreativni centar u Rogatici uskoro će dobiti i bazen za kupanje, na čijoj izgradnji su, prema projektu koga je uradio Institut za građevinarstvo „IG“ DOO Banja Luka, ovih dana počeli radovi.

Novi bazen u Rogatici (2)

Za račun Opštine izvode ih radnici i mehanizacija „Romanijaputeva“ iz Podromanje kod Sokoca koji su se obavezali da bazen završi u roku od 60 dana.

Bazen, čija lokacija je između postojeće fudbalske svlačionice i teniskog terena, će imati dimenziju 36 sa 25 metara gradiće se od materijala otpornog na vremenske prilike, a puniće se vodom iz gradskog vodovoda sa izvorišta Zličina.

Novi bazen u Rogatici (3)

Uz bazen gradiće se i prateći objekat veličine 30 puta 10,30 metara u kome će biti mašinsko postrojenje za regulisanje protoke i eventualno temperature vode.

Prema projektu, gradiće se, ali ne ove godine, i mini bazen za djecu i neplivače.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: