„Spasovdan 2016“ u Čajniču

04. juna 2016. 058.ba

Foto arhiva

Foto arhiva

ČAJNIČE – Regionalne Spasovdanske svečanosti “Spasovdan 2016“ održace se 9. juna ove godine u prostorijama Doma kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču sa početkom u 19,00 časova.

Na ovoj manifestaciji učestvovaće predstavnici opština Novo Goražde, Foča, Višegrad, Rudo, Rogatica, Trebinje i Čajniče.

U okviru manifestacije“Spasovdanski običaji“, biće priređen kulturno-zabavni program prigodnog sadržaja.

Održaće se takmičenje za najbolje napravljene pite, kolače i peciva i svi pobjednici biće nagrađeni. Gosti manifestacije biće ličnosti javnog i kulturnog života RS, narodni guslari kao i Društvo za kulturu „Kablovi“ Jagodina.

Oganizacioni odbor manifestacije je: Narodna biblioteka „Branko Ćopić“, Dom kulture „Filip Višnjić“, Kud „Izvor“ i Aktiv žena pod pokroviteljstvom opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: