U susret 53. MOSI „Rogatica 2016“ – Domaćini izabrali „uniformu“ svoje ekipe

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 08. juna 2016. 058.ba

MOSI Rogatica-trenerke za sportiste

ROGATICA – Na ovih dana održanoj sjednici Skupštine 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI) „Rogatica 2016“, koje će okupiti sportiste iz 32 opštine sa tromeđe BiH, odnosno Republike Srpske, Srbije i Crne Gore, prezentovane su majice i trenerke u kojim će sportisti Rogatica kao domaćina nastupati na ovoj manifestacije mladosti i sporta koja se ubraja u najveće na području Balkana.

Članove Skupštine i ostale prisutne sjednici u „uniformi“ koje će nosti sportisti grada i opštine domaćina dočekale su lutke i svi koji su ih pogledali iskazali su pozitivno mišljenje o izgledu i kvalitetu i majica i trenerki koje su u kombinaciji bijele i plave boje.

Kao što je već poznato MOSI u Rogatici će se održati od 13. do zaključno sa 17. julom i za njihovu što uspješniju organizaciju vrše se intenzivne pripreme u svim oblastima života i rada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: