Članovi karate kluba „Ljubišnja“ osvojili 24 medalje

28. jula 2016. 058.ba

Karatisti iz Cajnica

ČAJNIČE – Na 10. memorijalnom turniru „PETAR JOVOVIĆ-BENE“, u Kalinoviku, članovi karate kluba „Ljubišnja“ iz Foče, osvojili su 24 medalje.

Na turniru je učestvovalo 14 fočanskih karatista, i svi su se vratili sa medaljama – rekao je trener kluba „Ljubišnja“ Todović Ljubomir.

On je izrazio zadovoljstvo, s obzirom da je na takmičenju učestvovalo više od 100 takmičara.

Podmladak kluba „Ljubišnja“ u katama i borbama osvojio je dvadesetdvije medalje. Zlatna djeca ovoga puta bili su: Nadežda Mastilo, Milovan Kovač, Miloš Rašević, Stefan Pejović, Andrija Paprica i Goran Sekulović.

Srebrne medalje osvojili su Milica Rašević, Andrija Paprica, Aleksa Tešović, Goran Sekulović, Miloš Rašević i Andrej Pavlović, dok su se bronzom okitili Ana Pejović, Anđela Milinković, Marko Pejović,Milan Mihajlović, Janko Miletić, Lazar Pavlović, Aleksa Tešović.

U veoma teškoj seniorskoj konkurenciji u borbama Fočanka je osvojila dvije medalje. Najuspješnija ovoga puta bila je Milica Todović koja je sa sobom ponijela zlato.

Ozbiljan rad sa djecom urodio je plodom – kaže Todović. On dodaje da na ovom turniru učestvuje već duži niz godina i da je za njih ovaj turnir od velikog značaja.

Iz uprave kluba takođe poručuju da su članovi ovog kluba dobitnici velikog broja diploma i zahvalnica, sa učešća mnogih turnira.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: