Najbolji skakač sa višegradske ćuprije Borko Miladinović iz Užica

SRNA - Jovana Borovčanin - 09. jula 2016. 058.ba

Skokovi

VIŠEGRAD – Na desetoj sportsko-turističkoj manifestaciji „Skokovi sa višegradske ćuprije“ najbolji je bio Borko Miladinović iz Užica. Drugi je bio Goran Desić iz Užica, a treći Sanel Selman iz Zenice.

„U Višegrad uvek rado dolazim i posebna mi je čast skakati u Drinu sa monumentalnog istorijskog spomenika za kojeg se vežu mnoge istorijske dobre i loše strane“, istakao je Miladinović.

On je rekao da nije očekivao pobjedu, jer to zavisi od mnogo faktora i od drugih skakača koji su učesnici.

Borko je osam puta učestvovao na ovoj manifestaciji i sedmi put proglašen je najboljim skakačem.

On je napomenuo da nakon Višegrada učestvuje na skokovima u Banjaluci, Užicu, Kragujevcu i Prijepolju.

Direktor Turističke organizacije Olivera Todorović rekla je da je ovogodišnja manifestacija „Skokovi sa višegradske ćuprije“ protekla u najboljem redu, da je odziv svakača zadovoljavajući i da skakači rado dolaze u Višegrad.

„Ćuprija, održavanjem ove manifestacije, šalje misiju spajanja i prijateljstva što je i cilj ove višegradskih skokova“, istakla je Todorovićeva.

Ona je dodala da ova manifestacija ima budućnost, jer svake godine dolaze mladi skakači, te izrazila očekivanje da će u narednom periodu u Višegradu zaživjeti svi sportovi na vodi.

Ove godine na skokovima u Višegradu učestvovao je 21 skakač iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Manifestaciju je organizovala Turistička organizacija Višegrad uz pokroviteljstvo opštine Višegrad i generalno sponzorstvo Hipo-Alpe-Adria banke.

Novčane nagrade za prvo mjesto su 700 KM, za drugo 500 KM, a za treće 300 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,