Poslanik Jagodić nagradio najbolje srednjoškolke u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 12. jula 2016. 058.ba

Jagodic i srednjoskolci

ROGATICA – Cijeneći trud i zalaganje u dosadašnjem toku školovanja i u želji da tim putem nastave, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milorad Jagodić iz Rogatice, danas, 12. jula, prigodnim poklonima nagradio je najbolje učenice posljednje generacije maturanata ovdašnjeg Srednjoškolskog centra „27. januar“, gimnazjalke, Teodoru Džatić i Danijelu Matović.

Radi se o učenicama koje su nosilac diploma „Vuk Karadžić“, a Teodora je usto bila i učenik generacije.

– Nekada sam i ja bio odličan učenik. Puno mi je značilo kad me neko radi toga potapšao po ramenu, a da ne govorim kad mi je pokučio koji dinar a pogotovo kakav drugi poklončić. To je bio razlog da iz svojih sredstava kupim ove skromne poklone (tablete) i sa zadovoljstvom uručim ih ovim vrijednim učenicama i budućim studentima, koji će im, nadam se, dobro doći sa željom da završe studije i vrate se u našu Rogaticu kao stručnjaci, rekao je Jagodić.

Teodora je već riješila pitanje upisa na studije. Sa ocjenama iz srednje škole „glatko“ je prošla na arhitekturi u Banja Luci, a Danijela čeka novi upisni rok za studije tehnologije u Kragijevcu, jer, radi velike konkurencije odlikaša, nije primljena na farmaciju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: