Srednjoškolski centar u Rogatici – Još pet slobodnih mjesta

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 26. jula 2016. 058.ba

Srednja skola Rogatica

ROGATICA – Početkom septembra i naredne školske godine u klupe prvih razreda Srednješkolskog centra „27. januar“ u Rogatici planirano je da sjedne 40 učenika u dva odjeljenja gimnazije opšteg smjera, 20 u odjeljenje ekonomskih i 20 u odjeljenje poslovno-pravnih tehničara.

Kako reče zamjenik direktora Centra Milijana Radonjić u prvom junskom i drugom julskom upisnom roku u gimnaziju upisano je 38 učenika. Slobodno su još dva mjesta. Odjeljenje ekonomskih tehničara popunjeno je sa konkursom traženih 20, a u odjeljenju poslovno-pravnih tehničara slobodna su još tri mjesta od traženih 20.

Pošto je iz ovdašnje Osnovne škole „Sveti Sava“ iz devetih razreda izašao 81 učenik, ispada da se negdje „izgubilo“ šest osnovaca. Ako se predomisle i žele nastaviti školovanje u Rogatici, vrata Srednjoškolskog centra biće im otvorena nakon trećeg upisnog roka krajem avgusta, naglasila je Radonjićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: