U susret lokalnim izborima u Rogatici – Prljava kampanja već počela

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 05. jula 2016. 058.ba

Rogatica-jedan od plakata protiv Milorada Jagodica

ROGATICA – Iako je do lokalnih izbora ostlo još punih tri mjeseca, u Rogatici prljava predizborna kampanja već je počela. To dokazuje i činjenica da je jutros, 4. jula, grad osvanuo oblijepljen plakatama koje blate kandidata za načelnika opštine koalicije okupljene oko SNSD Milorada Jagodića.

Tim povodom Jagodić, koji je i aktuelni predsjednik Opštinskog odobra SNSD i poslanik u Narodnoj skupštine Republike Srpske, reče da je sve ovo očekivano. Stranke okupljene u „Savez za promjene“ su već procijenile da njihov kandidat gubi pozicije zbog čega ih je uhvatila panika i otuda nastojanje da se ja oblatim na sve moguće načine pa i činjenjem krivičnih djela kakva su prozivke za kriminal, lopovluk i druga za koje nemaju nikakvog osnova.

Rogatica-jedan od plakata protiv Milorada Jagodica 2

Zbog toga se Opštinski odbor SNSD odmah obratio Policijskoj stanici u Rogatici sa zahtjevom da se otkriju vinovnici i nalogodavci izvršenja ovog krivičnog djela i protiv njih pokrene zakonski postupak. Uz to, o ovome obavijestićemo Opštinsku i Centralnu izbornu komisiju da je u Rogatici već počela prljava predizborna kampanja „Saveza za promjene“ na čijem čelu je SDS, rekao je još Jagodić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,