Vrelo peto u Milićima

18. jula 2016. 058.ba

Mladi KK Vrelo

ČAJNIČE – Igrači do 17 godina KK „Vrelo“ iz Čajniča zauzeli su 5. mjesto na turniru u Milićima. Čajnička ekipa je odigrala dobro, i malo je falilo da se nađe u polufinalu, ali nedostajalo je sportske sreće u završnici mečeva protiv „Vojvodine“ i „Igokee“. Obje utakmice su izgubljene na jedan posjed. Možda zvuči pomalo otrcano stalno ponavljati, ali uslovi u kojima rade i treniraju ova djeca su daleko ispod rezultata koje oni postižu. Oni predstavljaju Čajniče na najljepši i najpozitivniji način. Zadnje 3 godine su viceprvaci Republike Srpske, dali su prvog reprezentativca u selekcije BiH, malog Stefana Lučića, redovno dobijaju pozive za razne omladinske turnire.

U ekipi igraju samo djeca iz Čajniča, nemaju igrača visokog preko 2 metra, i treniraju i igraju u školskoj sali koja jedva ispunjava uslove za igranje košarkaških utakmica. Svaki njihov rezultat je promocija Čajniča, hvale vrijedna.

O turniru u Milićima trener Pečenica kaže:
„Prije svega želim da se zahvalim organizatorima na pozivu. Turnir je vrhunski organizovan. Domaćin se baš potrudio. A jačinu turnira najbolje pokazuju mena ekipa koje su učestvovale. Stekli smo velike prijatelje u KK „Boksit“ Milići. Sama pomisao da su nas zvali pored takvih ekipa i da su obećali da će nas zvati i slijedeće godine govori sve. Čak i veliki dio ljudi iz Milića su za nas navijali na našim utakmicama.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,