Na Velikogospojinskom turniru trijumfovala ekipa „San Remo“

26. avgusta 2016. 058.ba

Mali fudbal u Cajnicu (1)

ČAJNIČE – Na tradicionalnom Velikogospojinskom turniru u malom fudbalu završenom 25. avgusta, od osam ekipa koje su se takmičile, trijumfovala je ekipa „San Remo“ iz Pljevalja. Drugoplasirana ekipa bila je „Amadeus“ iz Pljevalja, a treće mesto zauzela je ekipa „Exit“ iz Čajniča.

Po rječima organizatora, ovaj turnir se tradicionalno održava u okviru Velikogospojinskih svečanosti u gradu Čajniču.

Mali fudbal u Cajnicu (2)

U okviru turnira za najboljeg golmana proglašen je Bojan Simović iz Pljevalja, za najboljeg strijelca Vladan Svrkota iz Pljevalja, dok je najbolji igrač ovog turnira bio Slaviša Ujić iz Rogatice.

U kategoriji veterana, prvo mesto, osvojila je ekipa Miljeno“, drugoplasirana ekipa je „Palež“, a trećeplasirana je ekipa „Kamen“.

Tokom turnira održana su i viteška nadmetanja, gdje je prvo mjesto osvojio Vlade Vojnović, bacivši kuglu 12,5 m, dok je drugo mjesto osvojio Đorđe Blagojević.

Mali fudbal u Cajnicu (3)

U skoku u dalj iz mjesta najviši skok imao je Nenad Kornjača, od 3,09 m, drugo mjesto pripalo je Ljubiši Šubari, sa 2,96m.

U najzanimljivije takmičenju u navlačenju konopca od tri šestočlane ekipe trijumfovala je ekipa „Povratak otpisanih“.

Veliki broj gledalaca pratio je svakog dana ovaj sportski događaj. Učesnici u turniru pružili su im pravi užitak i zadovoljstvo svojom sjajnom i zanimljivom igrom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: