Odjeknule žice tamburice

12. avgusta 2016. 058.ba

Tamburasi u Cajnicu (1)

ČAJNIČE – Veličanstvenim koncertom u sali Doma kulture „Filip Višnjić“, povodom Velikogospojinskih svečanosti, Gradski tamburaški orkestar je oduševio brojnu publiku. Skoro dva sata su uz banjalučke tamburaše uživale sve generacije, žene i muškarci, stari i mladi.

Tamburasi u Cajnicu (2)

Prije početka nastupa orkestra, načelnik opštine Goran Karadžić pozdravio je sve prisutne, i uputio dobrodošlicu Tamburaškom orkestru, dodajući da su ovim koncertom Velikogospojinske svečanosti otvorene.

Tamburasi u Cajnicu (3)

Solisti Gradskog tamburaškog orkestra su držali publiku u dobrom raspoloženju, koja je od početka do kraja koncerta sa njima pjevala brojne hitove i najljepše ljubavne pjesme domaće i svjetske muzike.
Tamburasi u Cajnicu (4)

Maestro Zlatan Mirić je dao poseban šarm cijelom koncertu, pojavljujući se u ulozi voditelja programa, dirigenta, ali i vokalnog soliste.

Prema riječima Gradskog tamburaškog orkestra ovim je koncertom dokazano da kvalitet i iskrena emocija uvijek nađu put do srca publike.

Tamburasi u Cajnicu (5)

Orkestar je najavio u budućnosti i nova muzička iznenađenja koja vrijedno priprema sa svojim solistima i dirigentom i umjetničkim rukovodiocem Zlatanom Mirićem”, poručili su su iz Gradskog tamburaškog orkestra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: