Odjeknule žice tamburice

12.08.2016.

Tamburasi u Cajnicu (1)

ČAJNIČE – Veličanstvenim koncertom u sali Doma kulture „Filip Višnjić“, povodom Velikogospojinskih svečanosti, Gradski tamburaški orkestar je oduševio brojnu publiku. Skoro dva sata su uz banjalučke tamburaše uživale sve generacije, žene i muškarci, stari i mladi.

Tamburasi u Cajnicu (2)

Prije početka nastupa orkestra, načelnik opštine Goran Karadžić pozdravio je sve prisutne, i uputio dobrodošlicu Tamburaškom orkestru, dodajući da su ovim koncertom Velikogospojinske svečanosti otvorene.

Tamburasi u Cajnicu (3)

Solisti Gradskog tamburaškog orkestra su držali publiku u dobrom raspoloženju, koja je od početka do kraja koncerta sa njima pjevala brojne hitove i najljepše ljubavne pjesme domaće i svjetske muzike.
Tamburasi u Cajnicu (4)

Maestro Zlatan Mirić je dao poseban šarm cijelom koncertu, pojavljujući se u ulozi voditelja programa, dirigenta, ali i vokalnog soliste.

Prema riječima Gradskog tamburaškog orkestra ovim je koncertom dokazano da kvalitet i iskrena emocija uvijek nađu put do srca publike.

Tamburasi u Cajnicu (5)

Orkestar je najavio u budućnosti i nova muzička iznenađenja koja vrijedno priprema sa svojim solistima i dirigentom i umjetničkim rukovodiocem Zlatanom Mirićem”, poručili su su iz Gradskog tamburaškog orkestra.