Počeli sedmodnevni „Preobraženjskli dani“ u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 14. avgusta 2016. 058.ba

Dvorista u Rogatici (1)

NAJBOLjI BALKON DRAGICE CEROVIĆ I DVORIŠTE BILjANE NINKOVIĆ

ROGATICA – Proglašenjem najljepšeg balkona i dvorišta u Rogatici su sinoć počeli sedmodnevni „Preobraženjski dani“ posvećeni krsnoj slavi opštine Preobraženju Gospodnjem.

Izbor najljepšeg balkona i dvorišta i ove godine provelo je Udruženje žena „Rogatica“ preko svog „stručnog“ žirija, a proglašenje je obavljeno u prostorijama Naredne biblioteke.

Za najljepši balkon izabran je Dragice Cerović ispred Mire Obrenović i Branke Vasiljević. Najljepše dvorište je Biljane Ninković. Na drugom mjestu je dvorište Momčila Rajaka i trećem Radomira-Zeke Jovičić.

Dvorista u Rogatici (2)

Uz tri prvoplasirana vlasnika balkona i dvorišta, koji su novčano nagrađeni sa 120, 100 i 80 maraka, pohvaljeni su, ali bez nagrade, Raja Bojović, Zorica i Sanja Karadžić i Tankosava Cvijanović, za balkon, a Milica Krunić, Milanka Perković, Rade Lošić i Dom za starija lica „Sunce“, za dvorišta.

Svima njima čestitke je uputio, uz zahvalnost što su učinili da Rogatica spada u red lijepih i privlačnih gradova, načelnik opštine Tomislav Puhalac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: