Dodik: Sa Milom Petković pokrenućemo Novo Goražde

08.09.2016.

Dodik u Novom Gorazdu

NOVO GORAŽDE – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da samo ispravan izbor 2. oktobra može da pokrene Novo Goražde, zajedno sa podrškom koju će imati od Vlade Republike Srpske, te pozvao građane da podrže kandidata SNSD-a za načelnika opštine Milu Petković s ciljem da dobiju bolje mjesto za život.

“Spreman sam da zajedno ulažemo u ovu opštinu, ali za to nam treba energija koju ima Mila Petković. Dogovorili smo da sedam dana nakon njene inauguracije napravimo plan i program za ovu opštinu, koji ćemo provesti zajedno sa Vladom Republike Srpske”, rekao je Dodik.

On je na centralnoj tribini SNSD-a u Novom Goraždu istakao da je ova opština formirana iz strateških razloga i da su ljudi tog vremena odlučili da ona bude “brana” za ovo područje.

On je pozvao članove SNSD-a da budu jedinstveni i okupljeni i da izađu 25. septembra na referendum.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Novo Goražde Mila Petković istakla je da je politika koja je do sada vođena u ovoj opštini motivisana ličnim interesima jedne grupe ljudi, sa čim se mora prekinuti.

“Ne smijemo dozvoliti da drugi zarad svojih ličnih interesa utiču na vas, da vas ucjenjuju, da smatraju da su nas nečim zadužili i da svoj nerad prikrivaju srpstvom, kao što su navikli svih ovih godina”, rekla je Petkovićeva.

Ona je istakla da je njen osnovni cilj stabilizacija budžeta opštine, a nakon toga otvaranje produktivnih radnih mjesta kroz razvoj privrede i poljoprivrede, jačanje porodice, odnosno stvaranje povoljnog ambijenta za sve stanovnike ove opštine.

Petkovićeva je napomenula da je došlo vrijeme za promjenu vlasti u ovoj opštini, za nove ljude, ideje, energiju i bolji život.

Podršku Petkovićevoj su pružili DNS, SP i SNS u Novom Goraždu