Sjajna prilika za mladog košarkaša

04.09.2016.

Aleksandar Subara (1)

ČAJNIČE – Rad i trud često nagrade talenat nekom prilikom. Jednu od takvih prilika je dobio mladi Čajničani, dječak o kojem smo već pisali. Aleksandar Šubara, mladi košarkaš iz Čajniča narednu godinu provešće u KK “Igokea” iz Aleksandrovca gdje će imati sjajnu priliku da košarkaški napreduje, ali i stekne vrijedno životno iskustvo. Pitali smo ga šta nam može reći o ovoj sjajnoj prilici koja mu se ukazala.

“Pa drago mi je zbog toga sto sam dobio poziv da igram za KK “Igokea”. Radujem se boljim uslovima za dalji rad, i takođe zbog toga što je to naš najbolji klub. Svakako je ovo odlična prilika.”, odgovara nam Aleksandar.

Aleksandar Subara (2)

Na pitanje kako je uopšte došlo do toga da zaigra u dresu “Igokee”, Šubara nam kaže:
“Odavno već postoji kontakt. Prošle godine sam bio na probi, ali tada nisu imali formiran kadetski tim. Ove godine su oformili kadetski tim i dobio sam poziv da budem sa njima na kampu u Banji Vrućici. Nakon kampa dobio sam poziv da im se pridružim na godinu dana u njihovoj školi košarke. Takođe bih želio da se zahvalim treneru Dušku Pečenici koji me je naučio sve o košarci, ali i saigračima koji su uvijek bili super podrška.”

Mi Aleksandru možemo samo zaželjeti mnogo sreće i uspjeha.