Sjajna prilika za mladog košarkaša

04. septembra 2016. 058.ba

Aleksandar Subara (1)

ČAJNIČE – Rad i trud često nagrade talenat nekom prilikom. Jednu od takvih prilika je dobio mladi Čajničani, dječak o kojem smo već pisali. Aleksandar Šubara, mladi košarkaš iz Čajniča narednu godinu provešće u KK „Igokea“ iz Aleksandrovca gdje će imati sjajnu priliku da košarkaški napreduje, ali i stekne vrijedno životno iskustvo. Pitali smo ga šta nam može reći o ovoj sjajnoj prilici koja mu se ukazala.

„Pa drago mi je zbog toga sto sam dobio poziv da igram za KK „Igokea“. Radujem se boljim uslovima za dalji rad, i takođe zbog toga što je to naš najbolji klub. Svakako je ovo odlična prilika.“, odgovara nam Aleksandar.

Aleksandar Subara (2)

Na pitanje kako je uopšte došlo do toga da zaigra u dresu „Igokee“, Šubara nam kaže:
„Odavno već postoji kontakt. Prošle godine sam bio na probi, ali tada nisu imali formiran kadetski tim. Ove godine su oformili kadetski tim i dobio sam poziv da budem sa njima na kampu u Banji Vrućici. Nakon kampa dobio sam poziv da im se pridružim na godinu dana u njihovoj školi košarke. Takođe bih želio da se zahvalim treneru Dušku Pečenici koji me je naučio sve o košarci, ali i saigračima koji su uvijek bili super podrška.“

Mi Aleksandru možemo samo zaželjeti mnogo sreće i uspjeha.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,