SNSD u Mjesnoj zajednici Kozići – Podrška starih i mladih [FOTO]

15.09.2016.

snsd-rogatica-u-kozicima-1

ROGATICA – Pod motom „Snažna Rogatica u snažnoj Srpskoj“ u toku je živa predizborna aktivnost SNSD, koji se u koaliciji sa Socijalističkom partijom i još sedam većih i manjih političkih stranaka bori za mjesto načalnika opštnne, a ima samostalnu listu za odbornike u Skupštini opštine.

snsd-rogatica-u-kozicima-2

U seriji političkih skupova koji se održavaju širom opštine, danas poslije podne, održan je i skup SNSD u selu Kosovo u Mjesnoj zajednici Kozići. Okupio je članove i simpatizere ove stranke iz mjesnih odbora Kozići i Rudo u Rogatici.

snsd-rogatica-u-kozicima-3

Sudeći po viđenom i onom što se čulo, kandidati sa liste za odbornike u skupštini opštine i za načelnika opštine imaće veliku podršku u ova dva mjesna odbora. U njihovo ime skupu su se obratili kandidat za odbornika Mišo Sokolović i kandidat za načelnika opštine Milorad Jagodić.

snsd-rogatica-u-kozicima-4

Mišo Sokolović, koji je u posljednjem ratu sa porodicom morao napustiti rodnu Miševinu nedaleko od Kozića, jedan je od dva kandidata na odborničkoj listi sa ovog područja, pozdravio je prisutne i pozvao ih da glasanjem za odborničku listu SNSD-a i načelnika Jagodića mogu se nadati da će područje Kozića u narednom periodu izaći iz reda najnerazvijenih u opštini.

snsd-rogatica-u-kozicima-5

Obraćajući se prisutnim na ovom skupu, među kojima je bilo najviše mladih, ali i starijih, uključujući žene domaćice i ugledne domaćine ovog kraja, prvo je pozvao sve da izađu na referendum 25. septembra, koji je od neprocjenljivog značaja za Republiku Srpsku.Pozvao ih je da dođu i na centralnu tribinu SNSD istog dana u sportskoj dvorani u Rogatici i da na predstojećim izborima dadnu glas onim koji će se zalagati za snažnu MZ Kozići i Rogaticu u Republici Srpskoj, a to je odbornička lista SNSD i on na funkciji načelnika opštine.

snsd-rogatica-u-kozicima-6

Skup u selu Kosovo, koji je podržan od nekoliko privatnih preduzeća u Rogatici, pretvoren je u pravo narodno veselje na kome se igralo, pjevalo i uz čašu piva, soka i kisele vode vodili prijateljski i komšijski razgovori.