SNSD u Rogatici – Sporazum o zajedničkom djelovanju

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 01. septembra 2016. 058.ba

SNSD koalicija Rogatica (1)

ROGATICA – U Rogatici je danas, 1. septembra, potpisan sporazum o saradnji i podršci kandidatu za načelnika opštine na predstrojećim lokalnim izborima i raspodjeli vlasti u lokalnoj upravi, preduzećima i ustanovama od javnog interesa na području opštine između SNSD i još sedam političkih parija i stranaka.

SNSD koalicija Rogatica (3)

Potpisnice sporazuma uz SNSD su Socijalistička partija, koju je zastupala predsjednica OO Milosava Vasiljević, Srpska radikalna stranka, koju je zastupao predsjednik OO Velibor Đurić, Ujedinjena srpska, koju je zastupao predsjednik OO Milorad Sokolović, Partija ujedinjenih penzionera, koju je zastupala predsjednica Opštinskog odobra Vinka Pušonja, Ekološka partija, koju je zastupao predsjednik OO Milan Despotović, Snaga naroda, koju je zastupao predsjednik OO Milan Marković i Savez za novu politiku, koju je zstupao predsjednik Željko Karišik, su se obavezale da će za načelnika opštine podržati kandidata SNSD Milorada Jagodića, predsjednika Opštinskog odbora ove stranke u Rogatici, uz saglasnost da će zajednički djelovati u vršenju vlasti nakon oktobarskih lokalnih izbora.

SNSD koalicija Rogatica (2)

Zanimljivo je da predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Goran Marijanović nije prisustvovao potpisivanju sporazuma, pa je to protumačeno da ova stranka iskače iz koalicije sa njenim potpisnicama.

SNSD koalicija Rogatica (4)

Potisivanju sporazuma, uz potpisnike, prisustvovao je i jedan broj članova opštinskih odobra stranaka koje su ga potpisale, a ispred SNSD svi kandidati sa liste za odbornike u Skupštini opštine ove stranke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,