Karate klub „Rogatica“ – Zapažen uspjeh u Zvorniku

Sreten Mitrović - 31. oktobra 2016. 058.ba

mladi-karatisti-rogatice

ROGATICA – Prošle nedjelje, 30. oktobra, u Zvorniku je održan drugi međunarodni karete turnir „Zvornik open 2016“. Okupio je karatiste iz 24 kluba u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Srbiji sa preko 420 takmičara.

Na turniru je učestvovalo i više od 30 karatista iz karate kluba „Rogatica“. Predvođeni majstorom karatea peti dan i trenerom Miroslavom Č. Gluhovićem kući su se vratili svjetla obraza. Osvojili su ukupno 28 medalja, od čega tri zlatne, 15 srebrenih i 10 bronzanih medalja i treće mjesto u generalnom plasmanu.

Sa dvije zlatne medalje okitile su se Glorija Gluhović i jednom Sofija Radonjić u pojedinačmnim borbama u lakoj i srednjoj, odnosno lakoj kategoriji.

glorija-gluhovic

Srebro, u borbama pojedinačno i ekipno, osvojili su Teodor Batinić, Jelena Đurić, Marko Mrkajić, Sandra Kapuran, Ana Janković, Dimitrija Rajak, Milica Božić, Marko Mirić, Saša Milutinović, Milica Janković, Marko Đerić, Novak Šarenac i Dejan Stojanović.

Bronzane medalje pojedinačno u borbama ponijeli su: Ognjen Limić, Dejan Stojanović, Teodora Batinić, Pavle Kapuran, Nenad Milinković, Tamara Andrić, Nikola Matović, Ivan Sokolović, Nadežda Nerić i Miloš Bašević.

– Ja sam prezadovoljan učinkom mojih „učenika“ na turniru u Zvorniku. On je došao na isteku godine u kojoj slavimo tri decenije karatea u Rogatici, pa je ovo u neku ruku i poklon mladih karatista velikom jubileju, reče Miroslav Gluhović, trener rogatičkih karatista.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: