Olimpijci i Stojić promovisali veslanje u Višegradu

28. oktobra 2016. 058.ba

veslaci

VIŠEGRAD – Članovi veslačke reprezentacije Srbije održali su za osnovce Višegrada u Andrićgradu promotivni čas u cilju promovisanja ovog sporta.

U narednom periodu u Višegradu će početi škola veslanja koju će voditi trener iz Beograda, a probni časovi održaće se u Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“. Času su prisustvovali olimpijci Nenad Beđik i Miloš Vasić, juniorski četverac, te proslavljeni veslač Nikola Stojić.

– Ovde smo povodom promocije veslačkog sporta, gdje je napravljen veslački objekat i planira se da Višegrad postane veslačka baza gdje će reprezentacije dolaziti na pripreme. Andrićgrad i Višegrad djeluju lijepo i imate odlične uslove za organizaciju priprema i takmičenja – rekao je Miloš Vasić i pozvao sve na Svjetski kup u Beogradu narednog maja.

Vasić i Beđik i juniorski četvarac veslače maraton od Višegrada do Bajine Bašte i na taj način još više promovisati ovaj sport.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dejan Jovičić

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dejan Jovičić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: