Predstavnici Crvenog krsta u Čajniču u posjeti Dječijem vrtiću „Bajka“

06. oktobra 2016. 058.ba

vrtic-u-cajnicu

ČAJNIČE – Tradicionalno, OO Crvenog Krsta Čajniče i ove godine obilježila je „Nedjelju djeteta“.

Prema riječima Milojke Raković sekretara Crvenog krsta u Čajniču, predstavnici Opštinske organiizacije podjelili su letke, polijepili plakate i time započeli obilježavanje sedmice, u toku koje se fokusiramo na prava svakog djeteta koja su ustanovljena Medjunarodnom konvencijom o pravima djeteta još 1989. godine.

„Danas smo posjetili mališane u Dječijem vrtiću „Bajka“ i podjelili im prigodne poklone, takođe smo planirali u toku sedmice posjetiti, tri porodice sa troje i više djece, kojima ćemo uručiti prigodne poklone“-kaže Milojka.

Crveni krst u Čajniču bogat je sa oko dvadesetak članova-volontera , koji aktivno učestvuju u svim aktivnostima ove organizacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,