Završen filmski kampus

SRNA - Jovana Borovčanin - 15. oktobra 2016. 058.ba

Filmski kampus

ANDRIĆGRAD – U Andrićgradu je završen filmski kampus koji je okupio 30 studenata iz Beograda, Cetinja, Akademije umjetnosti iz Banjaluke, i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Direktor Kinoteke Republike Srpske Milovan Pandurević rekao je da je filmski kampus u Andrićgradu osmišljen kao susret profesora i studenata iz regije.

„Studentima smo pokušali da prenesemo drugi pristup filmu, a to je zanat, jer je njima zanat jako potreban“, dodao je Pandurević.

On je naveo da su za studente tokom filmskog kampusa bila organizovana predavanja, specijalne filmske projekcije, radionice i druge aktivnosti.

Student Filozofskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Anđela Plakalović rekla je da je počastvovana dolaskom u Andrićgrad na filmski kampus, koji je okupio stručnjake iz svijeta filma, tokom kojeg su slušali predavanja, a u večernjim časovima gledali dokumentarne i igrane filmove.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: