Bogat sportski vikend u Višegradu

18.11.2016.

FK Drina Višegrad

VIŠEGRAD – Ljubitelji sporta u Višegradu ovog vikenda imaće priliku da gledaju svoje ekipe na domaćem terenu, a najviše pažnje privlači derbi u odbojkaškoj Premijer ligi BiH.

Odbojkašice „He na Drini“ nakon tri meča imaju isto toliko pobjeda i u ovom kolu im gostuje ŽOK „Gacko“. Vicešampionke Bosne i Hercegovine su do prošlog kola bile neporažene, ali ih je tada ubjedljivo savldalo „Bimal-Jedinstvo“ iz Brčkog. Ove dvije ekipe susrele su se na početku sezone kada su Gačanke slavile u Kupu, ali sada su timovi više uigrani i očekuje se odličan odbojkaški meč.

U Drugoj ligi Republike Srpske sastaju se fudbaleri „Drine HE“ i komšije iz Rogatice „Mladost“. Gosti trenutno zauzimaju sedmo mjesto na tabeli sa 20 bodova, dok su domaći na zadnjoj poziciji sa duplo manje bodova, te im je ovaj meč veoma važan u borbi za opstanak.

U nedelju u Prvoj ligi Republike Srpske košarkaši „Varde HE“ dočekuju tim KK „Prijedor“. Obje ekipe imaju po tri pobjede i jedan poraz, kao i još tri ekipe u prvenstvu, te će se voditi velika borba za ostanak u gornjem dijelu tabele.

Raspored utakmica:
19.11 u 13:30h FK Drina HE (Višegrad) – FK Mladost (Rogatica)
19.11 u 18:00h OK He na Drini (Višegrad) – ŽOK Gacko (Gacko)
20.11 u 19:30h KK Varda HE (Višegrad) – KK Prijedor (Prijedor)