Kadeti Leotara slavili protiv Stakorine, remi pionira

13.11.2016.

kadeti-stakorine

ČAJNIČE – Na stadionu Rakovice, danas je odigrano  10.  kolo pionira i kadeta Omladinske lige „Hercegovina“, gdje su pioniri odigrali nerješeno 2:2,  a  kadeti  Leotara sllavili protiv Stakorine, rezultatom 3:4.

U prvoj  utakmici  pionira, obje ekipe danas su  pružile  odličan nogomet na terenu.

Stakorina je došla  u vođstvo  već u prvim minutama susreta  pogodkom Ognjena Ristanovića.  Ipak do kraja poluvremena igrači Leotara uspjeli su izjednačiti rezultat na 1:1.

Drugo poluvrijeme domaćini su  preuzeli  inicijativu,  golom Dimitrija Radovića, ali nakon odlične kontre predzadnjim minutama  gosti ponovo izjednačuju rezultat  na 2:2 drugim pogotkom. Do kraja utakmice rezultat je ostao nepromjenjen.

I u drugoj utakmici domaćin je krenuo u vođstvo na početku utakmice pogotkom Jovice Dačevića. Tokom dalje igre  u 50.minuti gosti su golom izjednačili rezultat na 1:1, i odlazak na poluvrijeme je bio nerješen.

U drugom poluvremenu vođstvo nastavlja ekipa Stakorine gdje Jovica Dačević ponovo daje gol, a nedugo nakon toga pridružuje  mu se i Mladen Đurđević,  tako je Stakorina povela tri jedan do polovine drugog poluvremena.

U nastavku utakmice dolazi do preokreta i gosti daju još dva gola  gdje izjednačuju rezultat na 3:3. Utakmica je bila izjednačena sve do pred kraj  kada gosti postižu zgoditak i dolaze u vođstvo rezultatom 3:4 koje su održali do kraja utakmice.

Najbolji kod kadeta Stakorine danas je bio omladinac  Jovica Dačević,koji je postigao dva gola i tokom igre pružio sjajnu partiju protivnicima.

Takođe se istakao i Mladjo Djurdjević koji je  dao jedan gol.

Treba napomenuti da su obje ekipe Leotara prve na tabeli i da su  Stakorinci danas  pokazali  odličnu igru i bili znatno bolji od protivnika, ali  ipak više sportske sreće imali su gosti iz Trebinja.

„FK Stakorina čini mnogo da okupi što više omladinaca, ali s obzirom na mali broj igrača koji egzistiraju u klubu,  rezultati koje postižemo su zadovoljavajući“-rekao je trener Konstantin Katana.

Pioniri i kadeti Stakorine, na jučerašnjoj zakazanoj utakmici,  službenim rezultatom  dobili su vršnjake  Mladosti iz Gacka rezultatom  3:0.