Milorad Jagodić preuzeo dužnost načelnika opštine

SRNA - 09. novembra 2016. 058.ba

Milorad Jagodić

ROGATICA – Novi načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić danas je preuzeo dužnost od dosadašnjeg načelnika opštine Tomislava Puhalca.

Jagodić je rekao novinarima da će se zalagati za reformu lokalne uprave, uvođenje transparentnosti u radu svih opštinskih službi, a radiće na jačanju rada mjesnih zajednica na području ove opštine.

Prema njegovim riječima, radiće na rješavanju infrastrukturnih problema, na rekonstrukciji gradske vodovodne mreže i na modernizaciji puteva na području ove opštine.

On je napomenuo da će se zalagati i za poboljšanje položaja boračkih kategorija, povećanje studentskih stipendija i sprovođenje omladinske politike.

Novi načelnik će se zalagati i za izradu socijalne karte, što će omogućiti pravednu raspodjelu socijalne pomoći, kao i za uvođenje podsticaja u privredi i poljoprivredi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: