Nova oprem za stonotenisere u Čajniču

25. novembra 2016. 058.ba

stoni-tenis

ČAJNIČE – Opština Čajniče, obezbjedila je novu opremu za stonotenisere, koji egzistiraju već deset godina na ovom području.

Stonoteniseri su dobili četiri reketa, što je prema njihovim riječima od velikog značaja, s obzirom da nemaju baš adekvatne uslove i opremu za rad.

„Zahvalni smo za opremu koju nam je načelnik opštine Goran Karadžić obezbjedio, mi trenutno radimo kao samostalna sekcija, a treninge obavljamo u osnovnoj školi – kaže stonoteniser Zoran Šubara.

Trenutno sekcija broji desetak članova, ali u narednom periodu oni se nadaju da će se broj povećati.

S obzirom da trenutno nastupaju kao sekcija stonoteniseri su za budućnost poželili osnivanje kluba i nastupe na velikim takmičenjima, što trenutno nisu u mogućnosti.

Osamdesetih godina ovaj sport u Čajniču bio je na visokom nivou, odakle su potekla i velika imena ovog sporta u Čajniču. „Nekada je naša opština bila prepoznatljiva u ovoj vrsti sporta, nadamo se da će se ta popularnost vratiti Čajniču“ – istakao načelnik opštine Čajniče Karadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: