Nove knjige u gradskoj biblioteci

01. novembra 2016. 058.ba

biblioteka-u-cajnicu

ČAJNIČE – Predstavnici NB „Branko Ćopić“ i prosvjetni radnici OŠ „Jovan Dučić“, proteklog vikenda posjetili su veliku književnu manifestaciju u ovom djelu Evrope, 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji je trajao sedam dana, pod sloganom „Knjige u ruke“.

Biblioteka u Čajniču obogaćena je sa oko 50 novih naslova knjiga iz oblasti istorije, religije, stručne literature i beletristike.

Prema riječima bibliotekara Sajam je bio sveobuhvatan i veoma bogatog sadržaja, mnogi autori su predstavili svoja krucijalana djela, a svim posjetiocima pružena je prilika za nova iskustva i sa znanja.

Ovaj sajam okupio je više od 450 direktnih izdavača, među kojima 40 inostranih.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,